Featured Posts

A place where your moment is captured and preserved forever..

Monday, December 5, 2011

Salam... Melaka Bandar Teknologi Hijau 2010... Macam2 yang menarik di Negeri Melaka ni. Dari dulu lagi ada tempat2 menarik..dan sekarang semakin bertambah. One of the interesting location is Zoo Melaka. Time2 cuti sekolah, zoo tempat yg sesuai untuk kanak2 yg cuti2 Malaysia ni.. Berjalan sambil belajar..lebih bermanfaat! :p Ok la..lets view some of the PENGHUNI ZOO MELAKA...~☺

Enter2 je, dah dengar bunyi2 si burung yg KEPOH ni..haha :D
Keletihan menyodok tanah agaknye.. "Phewww...i'm so tired u know!" Mr. Rhyno.
Tikus besar
Giraffe
Favourite animals
Selingan...Squirel
Haah?? yg ini bukan penghuni di sana ye! - bawa cucu2 jalan2 di zoo...~♥
Banyak lagi penghuni di sana.. nak tgk lagi, pergi sana je la ok. Nak ES tolong upload semua x dapat la. Anyway..pergi zoo memang exercise yg berjaya.. Fuhh..sweating! (tp lain la kalau naik train car yg disediakan tu x aci! :p)

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

melaka eh..
mmg majukan..mcm2 ada..

eh..eh.. lens kamu nih bestkan!!!! tgk pic tuh semua best! ;p

Elvira Studio said...

@♥ Elin ♥
Melaka syok! Lagi syok if dpt menetap terus kat sana.. :p

best?tQ.. Yup! lens aset penting! Lama2 kamu juga akan beranak pinak lens2 tu. Welcome to the photography club! ☺

CATEGORIES

About Me

My photo
Provides a professional photography services for any events; wedding, engagement, family day, annual dinner, and other formal event.